torstai 26. syyskuuta 2013

Askarteluvuoren atc-haaste # 8

Tässä haasteessa toinen kortti piti olla leimasimella tehty ja toisessa kortissa tuli olla käsin tai koneella tehtyä ommelta. Tässä tulokset: Rouva Pistos ja Rannalla.
EDIT: Sain tässä vaihdossa mahtavat kortit Cassulta ja Siskolta. Kiitos!

perjantai 13. syyskuuta 2013

Lisää altsu-sivuja

Näitä sivuja onkin hyvä katsoa näin näytön kautta, saa erilaisen käsityksen itsekin. Joku sanoi mulle kerran, että mulla on 60-lukulainen värimaailma (en ole silloin vielä ollut täällä)! Koko ajan yritän tehdä rouheampaa ja vahvempia värejä ja sitten taas huomaan, että kovin on herkkää... :) Hyvää Tapaturmien ehkäisypäivää ja hienoa viikonloppua!

perjantai 6. syyskuuta 2013

Altered journal

Keväällä olin altered journal -kurssilla, josta alkoi tämä koko atc-kortti yms. -hurahdus :) Kirjaa olen tehnyt vähitellen ja erittäin hitaalla tahdilla. Valmiiksi se ei tule ehkä koskaan... mutta tämän tekeminen on taas sitä omaa nollausterapiaa, jota silloin tällöin tarvitsee.
... ja pitihän tuon yhden kuvan tietysti tulla väärin päin...

maanantai 2. syyskuuta 2013

Askarteluvuoren atc-vaihto #7

Ja kas kummaa, vaihtoparikseni oli haasteessakin tullut Susanna! Nämä tekemäni kortit lähtivät hänelle.
Ensimmäisessä kortissa piti olla metallia. Laitoin siihen metalliteippiä, jota kuvioin ja värjäsin musteella. Lisäksi kortissa on metallirengas ja -ympyrä, joita myös värjäsin musteella. Lisäksi pinkkiä rsutalankaa kiemuroiksi ja tytön kuva mainoksesta. Kortin pohjassa on kahta mistiä ja embossausta hopeanvärisellä metallijauheella.
Toisessa kortissa piti olla kangasta, ja tässä on säkkikangasta pohjalla, jota gessolla "värjäsin". Sitten lisäksi pitsiä, lankaa, virkattu kukka ja tytön kuva Virosta antiikkikaupasta ostamastani kortista. Itse sain kortit Anskulta, kiitos sinne!