maanantai 27. tammikuuta 2014

Vaihtohaaste fb:ssa

Facebookin Atc-skinny & muut taidekortit -ryhmässä Ansku laittoi vireille vaihtohaasteen, jossa tehtiin yksi steampunk-kortti ja yksi ZETTI/zettiologia- kortti. Ja aloittelija vastasi haasteeseen näin: "Valopäät"
"Koira-zettii"
Pahoittelen kuvien laatua, mutta tänään ei parempaa irronnut... Nämä kortit lähtevät Jaanalle, jolta sain jo aivan ihanat kortit! Niiden skannaus tai kuvaus jää paremmalle ajalle.

perjantai 24. tammikuuta 2014

Atc-vaihto

Enkulille lähtivät albumin mukana seuraavat kortit.

maanantai 20. tammikuuta 2014

Albumin neljäs sivu

Mixed media albumirinkimme viimeisen sivun tein Enkulin albumiin. Anu-Riikka antoi teemaksi/inspiraatioksi nämä: kangasta - liikkuvaa - 4 jotakin asiaa. Tällaista syntyi:
Enkulin albumissa oli yksi kangassivu, joten käytin sitä ja ompelin taskun, jossa kuva tehty kuvasiirtoaineella. Tytön päässä 4 nappia. Taskussa tagi ja Enkulille pari muutakin juttua, joita ei näissä kuvassa näy :) Toinen puoli oli "pakko" gessota, koska kangas oli alkanut purkautumaan jo reissussa. Siihen suihkemaaleja ja leimasimella lintuja ja höyheniä, ja erikseen liikkuvat höyhenet narussa heilumassa. Tänään tämä koko albumi lähtee kotimatkalle Enkulille :)

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Askarteluvuoren ATC-vaihtohaaste #13

Askarteluvuoren atc-haasteessa oli aiheena sirkus ja mitoiltaan kortin piti olla "skinny" (7,62 x 12,7cm). Kortin nimeksi tuli "Sirkukseen"
Toisessa kortissa tuli olla jokin liikkuva osa ja mitoiltaan tavallinen atc. Jatkoin sirkusaiheella. "C for circus" Lumista ja valoisaa sunnuntai-iltaa ja viikon alkua!

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Albumirinki 3. sivu

Vuorossa oli Anu-Riikan albumi, jossa olikin erittäin erilaisia sivuja valittavana. Aiheena oli tämä Ja minulle tuli kuvasta mieleen valo... ja metsä... ja taikametsä... Valitsin ehkä vähän turvallisuushakuisesti aaltopahvisivun, jossa oli kiva koristeellinen "portti" edessä. Gessoa, silkkipaperia, vanhoja kirjansivuja, suihkeita, geelikynää, embossausta, stanssattuja kuusia, lumihiutaleita ja peura sekä pari puolihelmeä, leimauksia. Hieman mustetta reunoihin ja korosteeksi. Oliskohan siinä kaikki. Toivottavasti Anu-Riikka pitää näistä :)

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Askarteluvuoren atc-vaihto #12

Hyvää vuoden ensimmäistä päivää! Meidän toinen kissa taisi vähän pelästyä viime yönä raketteja, kun piti sitten minua hereillä nuolemalla hiuksiani ja kyhnäämällä koko ajan kyljessä :) Mutta asiaan... Askarteluvuoren haasteessa ensimmäisen kortin aiheena oli mies. Kävi niin, että mulla oli todella hyvä miehen kuva, mutta se katosi! Ja ajatus koko kortista piti laittaa uusiksi. Kesällä kävimme ohikulkumatkalla Kerimäellä ja siellä oli kirkossa todella hieno vanhojen vaivaisukkojen näyttely. Tämä puu-ukko on yksi niistä. Ja kai tämä kelpaa miehen kuvaksi.
Toisen kortin aiheena oli eläin ja lisäksi kortin piti olla mitoiltaan puolikas atc. Jatkoin tuota puuteemaa ja tässä mönkii jotain koppiksia puunrungolla ehkä.
Kummankin kortin taustassa on akryylivärejä ja kuvio on leimattu. EDIT. Vaihdossa sain Esterin mieskortin ja Täti Punaisen puolikkaan kissakortin. Ja mukana tuli vielä Viken uuden vuoden tervehdys-kortti "Ennen pitkää tässä kyllä läkähtyy". Kiitos! Ihania ovat kaikki! Vikelle erityiskiitos vaihdon järjestämisestä!